Joi 9 februarie la primitorul Centru Cultural al sectorului 2 Jean Louis Calderon s-a desfășurat întâlnirea membrilor Asociației Iulia Hasdeu spre a face  schimb de impresii despre  călătorii în țară și peste  hotare. Tematica s-a dovedit  fi foarte interesantă și datorită invitației adresate pe site-ul nostru prin bunăvoința și efortul  domnului  Mihai Nomoloșanu  au participat și numeroase persoane ce nu sunt membre ale Asociației (Încă !). După salutul de bun venit al doamnei director al Centrului Elena Scurtu, ca totdeauna s-a vorbit despre Iulia Hasdeu. Crina Bocșan a dat  citire însemnărilor  de călătorie ale Iuliei  Hasdeu în Olanda. Este un text inedit, ce își va  afla locul în paginile  revistei  noastre Mesaj literar la rubrica Arhiva sentimentală. Au lecturat din cărțile de călătorii publicate   Ovidiu Țuțuianu,  Elena Armenescu și Adriana Ungureanu, după care  au urmat discuții aprinse   la care au participat Doina Zigulescu,  Victoria Zăvoianu și Adriana Ungureanu., împărtășind din experiența turistică, făcând recomandări sau  prezentând  meleaguri  exotice ori încărcate de istorie. Am avut șansa ca tehnica să ne înlesnească legătura direcă cu tânăra Cătălina Nomoloșanu , aflată la studii în străinătate  și ea să ne citească  eseul  literar destinat revistei  Mesaj literar. A  fost ocazia ca Nicoleta Munteanu să prezinte propunerile de excursii și programe în afara municipiului București.